середа, 13 червня 2018 14:06

З'явився трейлер фільму про Робіна Вільямса

З'явився трейлер фільму про Робіна Вільямса
Зняли фільм про актора Робіна Вільямса. Фото: kino-teatr.ru

Канал НВО показав трейлер документального фільму про американського комедійного актора Робіна Вільямса, який у серпні 2014-го вкоротив собі віку.

Прем'єра стрічки "Робін Вільямс: Увійдіть в мій розум" відбудеться 16 липня.

У фільмі розкажуть про творчий шлях і особисте життя актора, а також використають раніше не опубліковані кадри. Спогадами про Вільямса поділяться його друзі - коміки Біллі Крістал та Стів Мартін, акторка Вупі Голдберг, телеведучий Девід Леттерман.

Робін Вільямс відомий за ролями у фільмах "Джуманджі", "Місіс Даутфайр", "Безсоння", а також "Розумник Вілл Хантінг", за роль у якому отримав статуетку "Оскар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер видовищного бойовика, знятого в Україні

Актор вкоротив собі віку через повішення у своїй власній спальні. Дружина Вільямса Сьюзан Шнайдер розповіла, що її чоловік протягом тривалого часу не міг впоратися з депресією, яка почала активно розвиватися після того, як він дізнався, що серйозно хворий. У Вільямса діагностували хворобу Паркінсона. Згодом з'ясувалося, що цю хворобу йому діагностували помилково.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер фільму про Робіна Вільямса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі