вівторок, 12 січня 2016 11:44

З'явився фрагмент нової серії "Секретних матеріалів"

З'явився фрагмент нової серії "Секретних матеріалів"

Представники телеканалу Fox опублікували в інтернеті початок першої серії нового сезону серіалу "Секретні матеріали", прем'єра якого запланована на 24 січня. Фрагмент тривалістю близько хвилини викладений на сайті doyoustillbelieve.com, присвяченому цьому відновленому телепроекту.

На відео агент Фокс Малдер (його роль виконує Девід Духовни) розповідає про причини свого інтересу до паранормальних явищ, пошуках зниклої сестри і спільній роботі з Даною Скаллі (Джилліан Андерсон) у спеціальному відділі ФБР.

Сценаристом і режисером нового сезону, який отримав назву "Перезавантаження", виступив автор оригінального серіалу Кріс Картер.

Серіал "Секретні матеріали" виходив на Fox з 1993 по 2002 рік. За його мотивами в 1998-му і 2008-му також було знято два повнометражних фільми. Сюжет присвячений роботі відділу паранормальних явищ ФБР і відносин двох його агентів: Фокса Малдера та Дани Скаллі. "Секретні матеріали" — один з найтриваліших проектів на телебаченні. У його скарбничці безліч престижних телевізійних нагород, у тому числі понад 20 премій "Еммі" і "Золотий глобус".

Зараз ви читаєте новину «З'явився фрагмент нової серії "Секретних матеріалів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі