вівторок, 23 жовтня 2012 20:14

З'явилося підпільне відео зі зйомок еротики "Німфо"

З'явилося підпільне відео зі зйомок еротики "Німфо"
За ідеєю короткометражки, жінка-німфоманка завдяки оргазму переноситься у невизначені місця. Фото: Facebook

В інтернеті з'явилося відео зі зйомок еротичної короткометражки "Німфо".

Дехто потрапив на майданчик третього й останнього знімального дня й підпільно зафіксував на телефон сцену кохання.

На відео видно, що дії відбуваються на ліжку. Знімальна команда відгородила його ширмою від зайвих очей. Але не помітила, що над ліжком розміщене велике дзеркало, у якому відображається еротична сцена.

Помітно, як на камеру пестять одна одну дві напівоголені жінки. Одна з них головна героїня фільму, акторка театральної компанії "Бенюк і Хостікоєв" Анна Сирбу. Іншою може бути московська актриса Наталія Варшона. У продюсерській компанії "Highlight Pictures", яка забезпечує супровід фільму, повідомили, що жінка справді зіграла коханку головної героїні в одній зі сцен.

/media/video/462648/1_462648.mp4

За ідеєю короткометражки, жінка-німфоманка завдяки оргазму переноситься у невизначені місця. Вона потрапляє у поле, на залізничні колії, дах, столичний міст. За три знімальні дні відзняли більше 15 локації та 5 сцен кохання.

Еротика у фільмі є лише засобом, а не основною суттю, пояснює режисер Олег Борщевський.

"Не можу відповісти, чому це еротичний фільм, - каже він. - Ми відштовхувалися від ідеї, драми цієї жінки. Не було потреби робити кіно саме еротичним. У команді хороші оператори. Тому в нас усе буде естетично красиве".

Режисер "Німфо" відомий за короткометражними стрічками "Рука" та "Остання ніч грудня" з альманаху "Закохані у Київ". Після монтажу українське еротичне кіно поїде штурмувати міжнародні кінофестивалі.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося підпільне відео зі зйомок еротики "Німфо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі