четвер, 17 грудня 2015 14:48

З'явилося перше відео спін-оффа "Гаррі Поттера"

З'явилося перше відео спін-оффа "Гаррі Поттера"
Фото: youtube.com

Студія Warner Bros. опублікувала перший тізер фільму "Фантастичні звірі і місця їх проживання" - спін-офф серії "Гаррі Поттер". Ролик, розміщений на YouTube. У ньому з'являється виконавець головної ролі Едді Редмейн, а також інші актори - Кетрін Уотерстон, Колін Фаррелл і Кармен Еджого.

Картина вийде в кінотеатрах в листопаді 2016 року.

Стрічка "Фантастичні звірі", яку знімають за однойменним романом Джоан Роулінг, розповість про події, що відбулися за 70 років до початку саги про Гаррі Поттера. Головний герой фільму - магічний зоолог Ньют Скамандер (Редмейн) - автор книги про магічних тварин. Письменниця, яка виступила також сценаристом картини, підкреслює, що "Фантастичні звірі" - саме спін-офф, тобто його сюжет ніяк не торкнеться героїв оригінальної серії.

Поттеріана - книжкова серія Роулінг про юного чарівника Гаррі Поттера, яка виходила з 1998-го по 2007 рік. Романи перекладені на 77 мов і видані загальним тиражем більше 450 мільйонів екземплярів. Всі книги екранізовані: з 2001 по 2011 рік вийшло вісім фільмів, головні ролі в яких виконали Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Уотсон.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося перше відео спін-оффа "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі