четвер, 17 березня 2016 13:07

Звірі-поліцейські та жінка з рушницею — кінопрем'єри 17 березня

Звірі-поліцейські та жінка з рушницею — кінопрем'єри 17 березня
Фото: planetakino.ua

П'ять новинок прокату порадують кіноманів цього тижня. На екрани українських кінотеатрів виходить вестерн Джейн береться до зброї, драма Торкнуті, трилер Непрохані гості і бойовик Падіння Лондона. А маленьким глядачам напевно сподобається мультфільм Зоотрополіс. Приємного перегляду!

Джейн береться до зброї

Вестерн з Наталі Портман у головній ролі розповість історію молодої жінки на ім'я Джейн. Після тривалої відсутності її чоловік-шахрай повертається пораненим, та ще й у компанії своїх друзів-головорізів. Щоб захистити себе і свою дитину героїня змушена звернутися за допомогою до колишнього коханого.

Зоотрополіс

Нова історія від студії Disney оповідає про пригоди мешканців незвичайного мегаполісу - сучасного міста тварин.

Одного разу в нього прибуває новопризначений офіцер Джуді Хопс - єдиний кролик в поліції, де служать тільки великі авторитетні тварини. Вона прагне довести, що чогось варта, тому не роздумуючи береться за складну справу.

Торкнуті

Головний герой Вінсент страждає синдромом Туретта - розладом нервової системи, яке супроводжується множинними моторними тіками. Після смерті матері батько відправляє його до спеціальної клініки, де він знаходить нових друзів: дівчину, яка страждає на булімію, і дратівливого сусіда по кімнаті. Разом вони вирішують втекти з клініки і поїхати до моря ...

Головні ролі у фільмі виконали дочка рок-музиканта Ленні Кравітца, Зої, зірка серіалу "Misfits" Роберт Шієн і виконавець головної ролі в оскароносному "Мільйонері з нетрів" Дев Патель. "Торкнуті" є ремейком німецького фільму "Вінсент хоче до моря".

Непрохані гості

Анна боїться відкритих просторів. Тому коли троє злочинців вриваються до її будинку, вона не може змусити себе вибігти на вулицю. Але у дівчини є і більш серйозні проблеми ...

Падіння Лондона

Церемонія прощання з прем'єр-міністром Великої Британії, який загинув при загадкових обставинах, загрожує безпеці багатьох світових лідерів. Кожен, хто прийшов попрощатися з політиком, опиняється під загрозою. Запобігти катастрофі можуть тільки три людини: президент США, його вірний помічник - агент спецслужби і англійський агент МІ-6, який нікому не довіряє.

Головні ролі у фільмі виконали Джерард Батлер, Аарон Екхарт і Морган Фріман.

Зараз ви читаєте новину «Звірі-поліцейські та жінка з рушницею — кінопрем'єри 17 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі