четвер, 08 березня 2018 07:20

"Золота малина": розказали про найгірші фільми року

"Золота малина": розказали про найгірші фільми року
"Золота малина": розказали про найгірші фільми року Фото: pikabu.ru

Фільм "П'ятдесят відтінків темряви" Джеймса Фолі отримав премію "Золота малина" за найгірший сиквел та найгіршу акторку другого плану. Нагороду щорічно вручають за добу до премії "Оскар", щоб відзначити найгірші стрічки.

""П'ятдесят відтінків темряви" отримали на горіхи значно менше, ніж перша частина. Хоча номінацій у них було найбільше — вісім. Хай як не глумляться над цією стрічкою, а своїх фанатів вона не розгубить ніколи. В останній частині взагалі нічого не відбувається. Нема потреби в сюжеті, бо можна показати красиву картинку. Дівчина відхопила багатого красунчика і тепер крутить ним. А він робить усе, що вона просить. Це ж не сюжет, а мрія. Його можна повторювати безліч разів. Багато жінок в захваті від усіх частин трилогії, просто якось соромно про це на людях говорити. Я дивилася цей фільм з грузинським дубляжем. "Гамарджоба, містер Грей" звучить пікантно" - каже культурний оглядач Олена Чіченіна.

Найбільше нагород отримав мультфільм "Емоджі муві" режисера Ентоні Леондіса. Його відзначили як найгірший фільм року, найгірший режисер, найгірший сценарій та найгірша екранна комбінація. Події відбуваються всередині смартфона, у містечку населеному істотами-смайлами. Вони відповідають за відображення емоції користувача мобільного приладу. Для емоджі найбільша радість— бути "обраною" при відправленні повідомлення. Кожна з емоджі унікальна і відображає лише один стан. Але головний герой, емоджі на ім'я Джин — не такий. Він може відображати відразу кілька емоцій. Тому його можуть зрозуміти неправильно. Джина хоче бути як всі. Для цього він відправляється в небезпечну подорож по програмному забезпеченню телефона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг трансляції Оскара виявився найнижчим за останні 10 років

"Мультик називали найгіршим фільмом літа. Його глядацькі рейтинги виявилися ганебно низькими. Це приклад того, як дійсно хорошу ідею автори не змогли грамотно втілити. Історія про смайли, які живуть у гаджеті. У мультику вони не просто картинки, а цілий світ. Він працює для того, аби ми могли використовувати смайлики замість слів у переписці. Головний герой народився бути смайликом-занудою, якому нічого ніколи не подобається. Але він насправді життєрадісний та цікавий. Тому у нього рано чи пізно мали виникнути проблеми. З цієї задумки можна було б витягти непогану історію, але сценарій виявився занудством. А самі персонажі - не симпатичними. Команда фільму не впоралася на рівні ремесла. В прокат виходить купа схематичних мультиків, без особливого креативу. Але вони подобаються глядачам. Приміром, чергові продовження "Льодовикового періоду". Автори знову і знову використовують ті самі прийоми, але вони подобаються глядачам. А от творці "Емоджі муві" цього зробити не змогли", - каже культурний оглядач.

Веде церемонію анімована малина, яку в США кличуть Разі. Призом сатиричної кінопремії є пластикова ягода малини. Статуетка зроблена з пластмаси і коштує 5 доларів, включно із податком.

"Люди, які голосують за стрічки, вирішили зробити окрему категорію для фільму "Рятівників Малібу" Сета Гордона. Називається " так погано, що аж добре. Це як з частиною українського кіно - така нісентітниця на екрані відбувається, що просто починаєш отримувати задоволення. Тому якщо любите добре пореготати - дивіться це кіно. Але бажано з великою компанією і випийте чогось міцного. Продюсер "Рятувальників Малібу" Дуейн Джонсон не лише забрав свою статуетку, а і публічно подякував організаторам "Золотої малини". Хай би і наші кінематографісти вчилися так реагувати на критику", - каже Олена Чіченіна.

Пошукова система Microsoft Bing передбачила лауреатів кінопремії "Оскар" за 5 днів до оголошення її переможців. Церемонія нагородження відбулася в Лос-Анджелесі в ніч 5 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Золота малина": розказали про найгірші фільми року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі