Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2007 11:19

Знімуть продовження "Форреста Гампа"

Кінокомпанія Paramount Pictures таки має намір зняти продовження одного з найвідоміших фільмів кінця 20-го століття - "Форрест Гамп". Продюсери оригінальної картини Стів Тіш і Венді Файнерман розпочали вивчати сценарій сіквела, написаного Еріком Ротом ще в 2001 році.

В його основі - книга Вінстона Грума "Гамп і компанія" ("Gump & Co"), яка розповідає про пригоди Гампа в 80-х і 90-х роках. Головний герой розорюється і залишається безробітним батьком-одинаком. Він також, за традицією, стає мимовільним учасником всіх відомих історичних подій цього періоду і навіть зустрічається з Томом Хенксом.

Передбачається, що продюсерська група доручить Роту допрацювати сценарій, щоб привести його у відповідність до сучасних вимог. Термін початку робіт над картиною поки не визначено.

Нагадаємо, що оригінальний фільм, знятий Робертом Земекісом, вийшов на екрани в 1994 році, при вартості в 55 мільйонів доларів зібрав в світовому прокаті майже 700 мільйонів і отримав шість "Оскарів", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть продовження "Форреста Гампа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі