Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 21:45

Знайшли актора на роль Елвіса Преслі

Режисер майбутнього фільму про Елвіса Преслі Баз Лурман знайшов актора на роль "короля рок-н-ролла". Їм став Остін Батлер, який нещодавно зіграв у картинах "Мертві не вмирають" Джима Джармуша та "Одного разу... в Голлівуді" Квентіна Тарантіно. Роль менеджера музиканта Тома Паркера зіграє Том Генкс.

- Я знав, що фільм буде приречений на провал, якщо на кастингу ми зробимо неправильний вибір. Ми ретельно шукали актора, який би зміг передати виключно природні рухи співака, його вокальні дані і вразливість артиста. Я чув про роботу Остіна Батлера в бродвейській постановці "Продавець льоду гряде". В результаті знайшов того, хто зможе зіграти одного з найбільших людей в історії світової музики, - розповідає Лурман. Серед інших претендентів на роль Елвіса були Майлз Теллер, Гаррі Стайлз та Аарон Тейлор-Джонсон.

Автор: hollywoodreporter.com
  Роль Елвіса Преслі отримав Остін Батлер.
Роль Елвіса Преслі отримав Остін Батлер.

Режисер Баз Лурман відомий завдяки музичним фільмам. Знімав мюзикли "Ромео + Джульєтта", "Мулен Руж" та костюмовану драму "Великий Гетсбі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які варто подивитися в День закоханих

Початок зйомок фільму про Елвіса Преслі запланований на початок 2020-го. Відбудуться у рідній країні База Лурмана Австралії.

Дискографія короля рок-н-ролла Елвіса Преслі поповниться 3-ма збірниками, до яких увійдуть раніше невідомі пісні. Це останні неопубліковані записи

1-й збірник матиме назву Live – "Наживо". До нього увійдуть невидані треки та великий буклет із фотографіями музиканта. 2-й буде присвячений найвідомішому концерту Елвіса, що пройшов в Америці 1969-го. У ньому покажуть повний виступ і документальні відео про подію. 3-й називається American Sound 1969 – "Американський звук 1969", складатиметься з 90 треків. До нього увійдуть рідкі та нові записи співака.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли актора на роль Елвіса Преслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі