неділя, 22 вересня 2019 13:19

Зірки світової метал-сцени почнуть європейське турне в Києві

8 листопада в київському клубі "Бінго" відбудеться великий сольний концерт и презентація нового альбому метал-гурту JINJER.

Групу заснували в 2009 році в Горлівці на Донеччині. Грають в стилі groove metal / progressive metal. Не раз візнавали ся Найкращий метал-командою України. 2016- го підписали контракт з одним з провідніх лейблів важкої музики - австрійськім Napalm Records. Особлівістю JINJER є вокал фронтвумен групи Тетяни Шмайлюк.

Українські металісті постійно гастролюють майже по усій планеті. Кліпи збірають десятки миллионов переглядів на YouTube, а кожен їх концерт є особливо бажаною подією в кожній країні Європи, Північної, Південної Америки. Виступали JINJER також в Японії, ПАР,

У Києві великий сольний концерт состоится Вперше за три роки.

Зараз JINJER вчергове гастролюють по США.

Європейський тур триваиіме з 8 листопада до 22 грудня. Всі квитки на концерт української групи вже продано у польській Варшаві, німецькіх Берліні, Гановері, Гамбургу, Кельні, Франфурті, данському Копенгагені, голландському Ейндговені, бельгійському Антверпені, англіськіх Лондоні, Манчестері, Бірмінгемі, Брістолі, французькому Паріжі, італійському Мілані.

Автор: /www.facebook.com/JinjerOfficial/
  Європейський тур гурту  Jinjer почнеться в Києві
Європейський тур гурту Jinjer почнеться в Києві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли чую українські англомовні пісні - лякаюся" - лідер гурту Stoned Jesus

"В Україні слухач важкої музики змінюється кожні чотири роки, - каже басист JINJER Євген Абдюханов в інтервю karabas.live.

-А Варто віїхаті в Польщу - и там все інакше. Там, поки ти студент, у тебе навіть грошей часом немає на квиток. А як тільки пішов на роботу - можеш собі дозволити.

Такі дорослі люди слухають важку музику й 15, й 20 років. З тих, хто слухав наш виступ на церемонії Best Ukrainian Metal Act 2013, в кращому випадку, 20 відстків прийшли на нас в 2018-му. Де інші? Вони виросли.

Питання виключно в культурних кодах, а не в фінансовому стані українців.

Думаєте, в Латінській Амеріці, де у нас солдаути більше чим на тисячу чоловік, ситуация інша? І там не просто приходять на концерт, а ще й завалюють подарунками - в Колумбії Тані стільки солодощів подарували, що їй довелося ще одну валізу купувати, щоб відвезти їх. І гітару один шанувальник їй подарував ".

Зараз ви читаєте новину «Зірки світової метал-сцени почнуть європейське турне в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі