четвер, 21 жовтня 2021 17:51

"Заплющую очі і повертаюсь у вже порожній дім" - Kola випустила пісню-присвяту

"Заплющую очі і повертаюсь у вже порожній дім" - Kola випустила пісню-присвяту
Kola випустила пісню-присвяту "Ба" та кліп до неї. Фото: надане піар-агентом артистки

Виконавиця та саундпродюсерка Kola презентувала сингл "Ба". Присвятила пісню бабусі, яка не встигла побачити онуку на сцені.

Створила трек разом із репером Володимиром Skofka.

"Моя Ба завжди мріяла побачити мене по телевізору, але так і не встигла. Проте я знаю, що навіть з неба вона все бачить і дуже пишається мною. Ця пісня розливається у моїй душі та я дуже хочу, щоб люди, які почують її, зрозуміли єдине: приділяйте більше часу своїм рідним людям поки вони ще живі. Адже так важливо поговорити з кимось, порадитися, повечеряти, обійняти та виразити свою сильну любов", - зазначила Kola.

Також співачка випустила кліп, режисером якого є Антон Ковальський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що б тобі не казали, попереду перемога" - "Океан Ельзи" й Kalush випустили дуетну роботу

"Коли заплющую очі, можу зануритися у той дім, де проходило дитинство, відчути той запах, дотик бабусиних рук та її голос. Я все це пам'ятаю, ніби було вчора. І саме в цьому відео ми з командою намагалися відтворити ту атмосферу дому, по якому я ходжу багато років поспіль та згадую, як усе було", - поділилася виконавиця.

Блогерка й виконавиця Jerry Heil у день народження потішила фанів треком #ЗДН і кліпом до нього. 21 жовтня зірці виповнилося 26 років.

Зараз ви читаєте новину «"Заплющую очі і повертаюсь у вже порожній дім" - Kola випустила пісню-присвяту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі