вівторок, 23 лютого 2021 18:04

Замість Шерлока злочини розкривали діти

Замість Шерлока злочини розкривали діти
Серіал на Netflix "Нерегулярні частини" розповість про дітей-безхатьків, які часто допомагати детективу Шерлоку Холмсу розкривати злочини. Фото: Netflix

Стрімінгова платформа Netflix випустила трейлер серіалу "Нерегулярні частини".

Переосмислює романи Артура Конан Дойля про детектива Шерлока Холмса. Часто користувався безхатьками для проведення розслідування. Платив за підслухані розмови та слідкування, за сюжетом. У серіалі ж Шерлока зробили аморальним наркоманом, за якого всі справи розкривають діти-волоцюги. Вони проводять розслідування за керівництвом доктора Ватсона, а Шерлок забирає славу собі. Також звертаються до надприродних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скасували перезапуск культового серіалу 1990-х

У 1-му сезоні буде 8 епізодів, вийдуть 26 березня.

Режисер, сценарист та продюсер - Том Бідуел. Раніше зняв серіал за дитячим фентезі "Небезпечні мандри".

На детектив від Netflix "Енола Холмс" подали в суд. Родина Артура Конана-Дойла, автора творів про Шерлока Холмса, звинувачує в порушенні авторських прав.

За сюжетом,16-річна Енола - наймолодша в родині Холмсів. Захоплюється шахами та японським бойовим мистецтвом джиу-джитсу. Одного ранку її мати зникає. Дівчина їде до Лондона, щоб розслідувати цю справу. Просить допомоги у старших братів - Шерлока та Майкрофта.

Зараз ви читаєте новину «Замість Шерлока злочини розкривали діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі