понеділок, 17 жовтня 2011 18:27

Замерзлу "ДахуБраху" не пускали зі сцени
14

Фото: Фото: Ольга Каменєва

15-16 жовтня у Бахчисараї відбувся етно-фестиваль "Східні ворота: АртПоле-Крим". На подвір'ї місцевого Ханського палацу провели майстер-класи з вишивки золотою ниткою і гончарства. Музичну сцену поставили біля Східних воріт кам'яного міста "Чуфут-кале". Тут виступили кримськотатарські колективи "Макьам" і "Бельбек", з польського Любліна приїхав "Оркестр св. Миколая".

"На концерті біля Східних воріт було з 700 осіб, - каже організатор фестивалю Тетяна Кушка. - Багато бахчисарайців злякалися холоду. Хто прийшов, ховалися по наметах-ресторанах, аби зігрітися. Решта танцювали біля сцени. Концерт закінчився біля першої ночі. Останніми грали київська "ДахаБраха". Музиканти померзли, але їх не хотіли пускати зі сцени, кричали "на біс".

До Бахчисараю приїхав голова Ради кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв. Також були гості з Києва, Дніпропетровська і Сімферополя. Приїжджі жили у місцевих готелях та наметовому містечку.

Зараз ви читаєте новину «Замерзлу "ДахуБраху" не пускали зі сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі