пʼятниця, 19 листопада 2021 16:58

За участю топмоделі: у кліпі "Бумбокс" показали поцілунки під душем і битву фехтувальників

За участю топмоделі: у кліпі "Бумбокс" показали поцілунки під душем і битву фехтувальників
"Бумбокс" випустив кліп на пісню "Імперії впадуть". Фото: instagram.com/boomboxfamily

Гурт "Бумбокс" презентував кліп на трек "Імперії впадуть". Режисером кліпу був Стас Гуренко.

Про прем'єру кліпу колектив повідомив в Instagram. Крім музикантів у зніманні відеороботи взяли участь фехтувальники Влада Харькова та Володимир Станкевич. А головні ролі закоханих зіграли фронтмен гурту Андрій Хливнюк і супермодель Наталія Гоцій.

"Імперії впадуть" - історія про те, як стосунки з коханими лишають на нас сліди. І отримавши цей досвід, ми несемо його із собою. Іноді людина з'являється в житті іншої як підтримка, іноді як випробування, яке не кожен здатен пройти. Що робити? Варіантів безліч, як і безліч тактик у фехтувальному поєдинку", - описав ідею ролику Гуренко.

Автором слів є Хливнюк. Музику соліст гурту написав разом із Денисом Левченком і Павлом Литвиненком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських випустила осіннє mood video з блогером-романтиком TikTok

"Найкращий показник того, що робота зроблена добре, ніхто не відчував дискомфорту і, можливо, цей кліп скоро подивляться мільйони - усмішки на обличчях. Закінчується знімальний процес і всі усміхаються. Воно того варте", - зазначив фронтмен.

Сотні щасливих фанатів, надривний вокал, пісні-моноліти, що понад 10 років беруть за живе, і рок-н-рольний стрибок у басейн - таким був перший концерт "Бумбокс" в Osocor Residence 19 серпня.

Виступу музикантів передував сет від DJ Lutique і театралізовані номери. Актори, які зустрічали відвідувачів Оsocor Residence, занурювали їх в атмосферу вар'єте 1920-х.

Зараз ви читаєте новину «За участю топмоделі: у кліпі "Бумбокс" показали поцілунки під душем і битву фехтувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі