неділя, 29 квітня 2007 11:09

Вєрка Сердючка образилася на Вітренко і присвятила їй пісню

Відомий український артист Андрій Данилко образився на голову Прогресивної соціалістичної партії України Наталію Вітренко за те, що політик назвала Данилка трансвеститом, а "Вєрку Сердючку" - кікіморою.

За словами артиста, саме Вітренко він присвятив пісню Danzing. "І повідомив про це зі сцени Палацу Україна", - говорить Данилко.

"Насправді я образився на Вітренко. Можна по-різному відноситися до Вєрке Сердючки, але говорити фрази типу: навіщо цю кікімору відправляти на Євробачення і називати мене трансвеститом! Якщо людина не розбирається в тому, що я роблю і в якому жанрі працюю, хай краще не висловлюється", - сказав Данилко.

"Я ж не раджу Вітренко, як йти на мітинги і що там говорити. Хоча Сердючка якось жартувала, що із задоволенням зібрала б Ющенка, Януковича і Тимошенко в ресторані "Корона", який працює вночі, замовила їм банкет за свій рахунок, щоб вони за старою слов"янською традицією випили і вирішили всі питання. Адже те, що зараз відбувається, - театр. Причому бездарний", - сказав Данилко.

Нагадаємо, що Андрій Данилко 6 травня поїде в Хельсінкі (Фінляндія), де 12 травня виступить у фіналі конкурсу Євробачення-2007, пише ForUm.




Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка образилася на Вітренко і присвятила їй пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі