четвер, 29 грудня 2011 14:01

"Вуха влади" з невиконаними обіцянками повісили на новорічну ялинку
8

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Біля пам'ятника Григорію Сковороді на столичній Контрактовій площі представники молодіжного крила "Фронту Змін" встановили ялинку і прикрасили її картонними "вухами влади". У них вкладали аркуші з невиконаними передвиборчими обіцянками президента Віктора Януковича: "Зроблю Україну найбільш інвестиційно привабливою в Східній Європі", "Збільшити кількість бюджетних місць у державних вищих навчальних закладах до 75%", "Створити умови для відродження іпотечного кредитування з фіксованою ставкою не більше ніж 7% на рік". Акція зібрала близько 30 учасників – не тільки студентів та аспірантів, але й людей інших вікових категорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти поклали у "вуха влади" невиконані обіцянки Януковича

Дід Мороз – студент 19-річний Руслан Романенко, майбутній PR-менеджер – закликав перехожих долучитись до акції: "Підходьте, не будьте байдужими, не бійтеся! Прикрасимо ялинку обіцянками нашої влади – їх було дуже багато!". Кілька перехожих прийняли запрошення і також прикрасили ялинку обіцянками гаранта.

"Подобається, що свої вимоги молодь висловлює цивілізовано і не агресивно. Повністю їх підтримую: молодь – це майбутнє країни", - говорить киянка 57-річна Наталя, яка спонтанно долучилась до акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу почистили вухо і передали миску "Мівіни"

Навколо ялинки водили хороводи та співали "В лесу родилась елочка". Вітали перехожих з новорічними святами.

"Сподіваємося, що влада почне дослухатись не тільки до молоді – до кожного громадянина, - розповіла аспірант Національного університету біотехнологій і природокористування  28-річна Оксана Чорнобривець. - Влада, яка не виконує своїх обіцянок, не має шансів на подальшу долю і не залишає країні шансів на розвиток".

Наприкінці організатори запросили учасників акції та журналістів до найближчого кафе. Пригощали шампанським на честь новорічних свят.

Зараз ви читаєте новину «"Вуха влади" з невиконаними обіцянками повісили на новорічну ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі