Ексклюзиви
неділя, 25 лютого 2018 13:31

Всесвітньо відомий актор приїхав у Карпати, щоб знятися у фільмі

Всесвітньо відомий актор приїхав у Карпати, щоб знятися у фільмі
Жан Рено приїхав до України, щоб знятися у фільмі. Фото: Facebook

У Карпати приїхав всесвітньо відомий французький актор Жан Рено, для зйомок в україно-французькому фільмі "Останній крок".

У кінострічці Рено грає головну роль, написав голова Держкіно України Пилип Іллєнко на своїй сторінці у Facebook.

"Мав честь особисто привітати Жана Рено з приїздом в Карпати для зйомок в українсько-французькому фільмі "Останній крок". Співпраця з зірками такого масштабу - це черговий етап розвитку нашої кіноіндустрії та свідчення довіри до рівня нашого професіоналізму з боку європейських колег", – зазначив він.

Останній крок – це розповідь на межі психологічного трилера та фільму-ініціації, між вчорашнім та сьогоденним, де кожен елемент підкреслюється та посилюється ретроспективою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавиця ролі Фібі розказала, чому не буде продовження серіалу "Друзі"

Крім того, у фільмі зіграють українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

"Зйомки фільму проходитимуть у Карпатах (на озері Синевир), Києві, Нью-Йорку та Канаді. Стрічка має вийти на широкі екрани у 2019 році", - зазначається.

69-річний Жан Рено заявив, що це може бути його остання роль у кар'єрі. Режисером українсько-французького трилера "Останній крок" буде Фредерік Петіжан.

Зараз ви читаєте новину «Всесвітньо відомий актор приїхав у Карпати, щоб знятися у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі