середа, 18 вересня 2019 18:26

Вперше після звільнення Сенцов прийшов до театру
5

Вперше після звільнення режисер Олег Сенцов відвідав театр. 17 вересня прийшов на спектакль Влади Бєлозоренко "Схід-Захід".

Протягом півтора року після кожного показу вистави трупа театру "Актор" виходила на сцену з табличками FreeSentsov.

Цього вечора листи із закликом передали колишньому бранцю Кремля. Сенцов символічно розірвав їх та підкинув у повітря. Глядачі підтримали цей вчинок оплесками та вигуками "Браво".

" Вдячний театру "Актор" за акції підтримки. Навіть у Лабитнангах я знав про них. Мені надсилали фотографії та листи. Така підтримка для мене дуже важлива. Вдячний і всім іншим, хто влаштовував подібне в інших містах та місцях. Дякую вам. Ви свого домоглись", — звернувся до театралів та глядачів Олег Сєнцов.

Протягом півтора року після кожного показу вистави трупа театру  "Актор" виходила на сцену з табличками FreeSentsov
Фото: театр "Актор"
Вперше після звільнення режисер Олег Сенцов відвідав театр

"Схід-Захід" — це 5 п'єс, написаних підлітками зі східних та західних регіонів України. Три з п'яти творів засновані на особистому досвіді. Підлітки пишуть про світ, що їх оточує, про свої страхи і сподівання, про дорослу реальність і дитячі мрії. "Схід-Захід" вперше показали глядачам півтора роки тому. Ролі виконують Римма Зюбіна, Олеся Жураківська, Віталій Ажнов, Аполлінарія Василина, Вікторія Муштей, Олександр Жила, Петро Русанєнко та Олена Олейникова.

Зараз ви читаєте новину «Вперше після звільнення Сенцов прийшов до театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі