Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2007 09:59

Визначили учасників від України на "Танцювальному Євробаченні-2007" (ФОТО)

Танцювальна пара - Ілля Сидоренко і Юлія Окропірідзе - представлятиме Україну на конкурсі "Танцювальне  Євробачення-2007", який відбудеться 1 вересня в Лондоні.

Як повідомив Віталій Докаленко, в конкурсі візьмуть участь представники 16 країн. За його словами, Ілля Сидоренко і Юлія Окропірідзе були вибрані шляхом інтерактивного голосування під час фіналу національного відбору українських танцюристів глядачами Першого Національного.

"Я переконаний, що ми ухвалили вірне рішення щодо участі України в міжнародному танцювальному конкурсі "Євробачення-2007", адже майстерність наших учасників надзвичайна висока. Під час проведення національного відбіркового туру достатньо важко було визначити переможця. Проте глядачі Першого Національного вибрали пару, яка, я переконаний, привезе країні перемогу", - сказав Докаленко.

У свою чергу, тренер пари - майстер спорту України, майстер спорту міжнародного класу, суддя міжнародної категорії IDSF Олена Лемішко-Федорчук повідомила, що на конкурсі наші танцюристи виконають два танці.

За її словами, один з них, за умовами конкурсу, повинен бути виконаний обов"язково в національному колориті. До нього, як відзначила тренер, пара вже приготувала відповідні костюми і музику.

Докаленко також повідомив, що Перший Національний вестиме пряму трансляцію "Танцювального Євробачення-2007" з Лондона 1 вересня о 22.00.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Визначили учасників від України на "Танцювальному Євробаченні-2007" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі