середа, 17 листопада 2021 18:00

Випустили офіційний трейлер нової частини "Людини-павука"

Випустили офіційний трейлер нової частини "Людини-павука"
Фантастичний бойовик "Людина-павук: Додому шляху нема" є третім фільмом про супергероя з коміксів видавництва Marvel Comics. Фото: sonypictures.com

Американські кінокомпанії Sony Pictures і Marvel презентували повноцінний трейлер фільму "Людина-павук: Додому шляху нема".

За сюжетом, Пітер Паркер за допомогою Доктора Стренджа спробує змінити минуле і змусити всіх забути, що саме він є Людиною-павуком. Та на його шляху виникатимуть безліч перешкод.

Трейлер анонсували ще 15 листопада. Але показали лише наступного дня. Фантастичний бойовик "Людина-павук: Додому шляху нема" є третім фільмом про супергероя з коміксів видавництва Marvel Comics та 27-ою стрічкою кіновсесвіту Marvel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили дату виходу перезапуску "Секс і місто" і показали трейлер

Головні герої стрічки "Людина-павук" оголосили назву наступної частини фільму - Spider-Man: No Way Home - "Людина-павук: Немає дороги додому". Британський актор Том Голланд разом з колегами по зйомках записали кумедний ролик.

Зараз ви читаєте новину «Випустили офіційний трейлер нової частини "Людини-павука"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі