середа, 13 січня 2016 22:20

Військовослужбовця ЗСУ затримано на українсько-російському кордоні

Військовослужбовця ЗСУ затримано на українсько-російському кордоні
Фото: ukr-online.com

На українсько-російському кордоні затримано українського військовослужбовця.

Про це заявив керівник прес-центру штабу АТО Олексій Мазапа в коментарі агентству Інтерфакс-Україна.

За його словами, український контрактник був затриманий на дорозі між українським населеним пунктом Мілове та російським Чертково.

"Прізвище його - Шляховий. Причина обставини події з'ясовується. На даний момент наш військовослужбовець у російської сторони", - пояснив він.

Раніше в прес-службі Прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області повідомили, що прикордонники затримали військовослужбовця Збройних сил України, пише Інтерфакс.

"Прикордонники затримали військовослужбовця у вівторок ввечері у населеному пункті Чертково. Він перетнув російсько-український кордон поза встановленого пункту пропуску та не мав при собі документів, що засвідчують особу", - заявив представник відомства.

Також стало відомо, що стосовно військовослужбовця вже порушили адміністративну справу. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею "Незаконне перетинання Державного кордону РФ", яка передбачає до двох років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Військовослужбовця ЗСУ затримано на українсько-російському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі