середа, 15 травня 2019 15:30

Вийшов трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"

Вийшов трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"
Майлі Сайрус грає у п'ятому сезоні серіалу "Чорне дзеркало". Прем'єра відбудеться 5 червня на Netflix. Фото: eonline.com

Вийшов перший трейлер п'ятого сезону британського науково-фантастичного серіалу "Чорне дзеркало". Розповідає про наслідки розвитку технологій, їхній вплив на сучасне суспільство і стосунки між людьми.

Одну з центральних ролей виконала акторка і співачка Майлі Сайрус. Грає виконавицю, яка зазнала трансформації заради досягнення більшої слави. Також у серіалі знялися Ендрю Скотт, Ентоні Макі та Тофер Грейс.

П'ятий сезон "Чорного дзеркала" вийде 5 червня на стрімінговому сервісі Netflix. Складатиметься з 3 епізодів, написаних шоуранером Чарлі Брукером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер серіалу "Вартові" за легендарним коміксом Алана Мура

Кожна серія "Чорного дзеркала" має окрему історію з новими героями. Серіал стартував 2011-го на британському телеканалі Channel 4. 2015-го права на шоу придбав американський стрімінговий сервіс Netflix. У грудні торік вийшов спеціальний епізод "Бузогриз". Це інтерактивний фільм, у різних моментах якого глядач самостійно обирає подальший розвиток сюжету.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі