неділя, 09 травня 2021 00:46

Вийде довгоочікуване продовження горору

Вийде довгоочікуване продовження горору
Емілі Блант зіграла головну роль в горорі "Тихе місце 2". Фото: metro.news

Вийшов фінальний трейлер сиквела горрора "Тихе місце".

До своїх ролей повернуться Емілі Блант, Ноа Джуп і Міллі Сіммондс. Також знялись Кілліан Мерфі і Брайан Тайрі Генрі. Режисером продовження виступив автор першої частини Джон Красінскі. Тоді зіграв в ній одну з головних ролей.

Події відбуваються у світі, де на людей полюють прибульці, які орієнтуються винятково на звуки. Кому вдалося вижити, намагаються вести нормальне життя. Головна умова безпеки - повна тиша. Сім'я Ебботів не перший рік живе в цих умовах. Після сутички з монстрами у власній оселі вони змушені покинути свою ферму і вийти до зовнішнього світу, де не всі готові об'єднати зусилля.

Фільм виходить в український прокат 27 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що дивитися у травні: найочікуваніші фільми місяця

"Довгоочікуване продовження фільму жахів спочатку мало вийти в березні 2020 року. Тоді було в самому розпалі великої маркетингової кампанії. Через пандемію коронавірусу Paramount був змушений затримати фільм. Можливо, через це зараз менше реклами.

Судячи з трейлеру, стрічка точно не буде лякати гірше за попередню. Продемонстрували повернення до своєї ролі Джона Кразінські. Скоріш за все, в форматі ретроспективи. Також в трейлері є вставки цитат з схвальних відгуків. До того ж не авторитетних видань, як це часто буває, а ледь не з соцмереж. Це розумний крок з боку студії, оскільки це заохотить кіноманів. Останнім часом нові фільми найчастіше виходять на стрімінгах, наприклад HBO Max. "Тихе місце 2" ж створений цілком для кінотеатрів та перегляду на великому екрані. Тому важливо, щоб зібрав касу", - йдеться на Screenrant.

Але все частіше з'являються статті в американських ЗМІ про те, чи з'явиться "Тихе місце 2" на Netflix. Як повідомляє Bloomberg, голлівудська пара та творчий дует Джон Кразінські та Емілі Блант потрапили в суперечку щодо оплати праці з Paramount. Оскільки індустрія продовжує розвиватися на тлі пандемії, що змінює правила гри, декілька фільмів Paramount вийдуть на сервісі Paramount + через 45 днів після їх дебюту в кінотеатрі. Раніше проміжок був в 90 днів. "Тихе місце 2" виходить в травні, коли більшість кінотеатрів США все ще працюють з обмеженою потужністю. Кразінські та Блант занепокоєні тим, що цей крок призведе до зниження продажів квитків. Глядачі тепер можуть чекати, поки фільм стане доступним на стрімінгу, а не ходити до кінотеатрів.

Перша частина горору "Тихе місце" вийшла у 2018 році і зібрала у світовому прокаті понад 300 млн дол., при бюджеті в 17 млн дол. Сценаристи Брайан Вудс та Скотт Бек почали розробляти історію ще в університеті. Надихалися стрічками "Старим тут не місце", "Чужий" та "У спальні". Джон Кразінські та Емілі Блант погодилися втілили головні ролі, зйомки проходили 2017-го в Нью-Йорку. Американський інститут кіно вніс його в десятку найкращих того року. Стівен Кінг назвав "Тихе місце" надзвичайною роботою. Похвалив акторську гру та назвав проривом для Кразінські. У The Guardian написали, що фільм виглядає так, ніби міг вийти десятиліття тому, наряду з "Планета мавп" та "Людина Омега".

Зараз ви читаєте новину «Вийде довгоочікуване продовження горору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі