Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 17:37

Вакарчук зіграє на роялі Елтона Джона

Вакарчук зіграє на роялі Елтона Джона

Сьогодні о 20.00 в київській "Арені" стартує дводенний фестиваль української музики Billboard Live Fest. Музичний марафон організувала редакція журналу "Billboard", квітневий номер якого присвячений українській музиці нової хвилі.

Виступатимуть Бумбокс, Святослав Вакарчук, СКАЙ та інші українські гурти, які популярні в Росії. Олег Скрипка про участь у фестивалі повідомив лише вчора, для цього він призупинив своє турне Росією та відмінив виступ у Ярославлі.

"Завтра на сцену вийде і Фагот, і Скрипка. Невже у нас буде оркестр?!" - пожартував продюсер фестивалю Сергій Четверухін.

Олег Собчук, лідер гурту СКАЙ, також перерве свою подорож Італією для участі в Billboard Fest.

Дмитро Шуров виступить разом з Бумбоксом, а Вакарчук з сольною програмою.

"Слава Вакарчук попросив, щоб на сцені для нього поставили рояль. Швидше за все, буде той, який на цьому ж майданчику раніше терзав сер Елтон Джон. Щоправда тоді була приватна вечірка. Вакарчук готує для фанатів дещо особливе. Таке ви не почуєте на концертах Океану Ельзи", - написав в своєму блозі Четверухін.

Це не єдина несподіванка від організаторів. На афішах помилково було зазначено, що Океан Ельзи виступить 21 квітня. Насправді Вакарчук без Океану Ельзи буде співати сьогодні, 20-го.

Сьогодні виступатимуть Дмитро Шуров, Sister Siren, O.Torvald, Димна Суміш, Champange Morning, Бумбокс та Святослав Вакарчук з сольною програмою. Завтра, 21 квітня музичну естафету продовжать ТНМК, Пыльца, Nofaсez, СКАЙ, Green Grey та Олег Скрипка. Попри те, що фестиваль проходить під час страсного тижня, ніхто з учасників не відмовився від участі.

Ведучими концерту будуть нова зірка українських ефірів Коля Сєрга та віджей російського MTV Чак. Розігрівати публіку буде молодий український гурт, ім'я якого організатори тримають в секреті. Він переміг на конкурсі, оголошеному на сайті журналу Billboard на найгарячіший розігрів.

Квитки на фестиваль ще можна придбати в касах "Арени", але на сьогоднішній день вже по 250 гривень за один вечір. Вартість квитків ще вчора становила 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук зіграє на роялі Елтона Джона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі