вівторок, 05 лютого 2019 18:16

Вакарчук показав, як пише музику двома руками одночасно

Вакарчук показав, як пише музику двома руками одночасно
Святослав Вакарчук пише музику до фільму "Номери". ФОТО: Fakty.ictv.ua

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук пише музику до фільму "Номери" за п'єсою українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно утримують в Росії.

Вакарчуку допомагають інші учасники ОЕ – саундпродюсер та клавішник Мілош Єліч та гітарист Владімір Опсеніца. "Робочий процес. Разом з Мілошем і Владом створюємо музику до фільму Олега Сенцова й Ахтема Сеітаблаєва "Номери", - підписав співак опубліковане у Twitter фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцов написав новий роман

Сенцов написав "Номери" ще в 2011-ому, а фінальні правки вносив вже з російського СІЗО Лефортово у 2014 році. У п'єсі мова йде суспільство-антиутопію, де люди замість імен мають номери, замість свободи - правила, які ненавидять, але яким підкорюються. "Ці люди, які перетворились на номери, які живуть за правилами, які не здатні змінити і чомусь погоджуються жити, і так живе половина людства. Їм це не подобається, але вони не революціонери, вони не протестують", - пояснила акторка Римма Зюбіна у ТСН. Прем'єра вистави відбулася 7 грудня в Києві. Режисером стала Анна Паленчук, яка також продюсує фільм "Номери".

Українська співачка Ната Жижченко зіграла на 300-річних свищиках.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук показав, як пише музику двома руками одночасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі