субота, 20 липня 2019 15:44

В Україну приїхала зірка французького кіно

Французська актриса Катрін Деньов приїхала в Україну як спеціальна гостя Одеського кінофестивалю. Зірка прилетіла до Одеси в п'ятницю. Зустрівшись із шанувальниками і журналістами.

  Катрін Деньов в Одесі. Фото: ТСН
Катрін Деньов в Одесі. Фото: ТСН

Актриса проводить майстер-клас для учасників фестивалю. Через великий ажіотаж організаторам довелося перенести зустріч Деньов до великої зали Одеської музкомедії.

На кінофестивалі показують ретроспективу фільмів за участю знаменитої актриси. Стрічку "Прощання з ніччю" Андре Тешине вона представила особисто.

"Насправді, це той фільм, який я дуже полюбила. Мені дуже подобається історія, сюжет. І мені дуже подобається героїня, яку я граю. Це фільм, в якому доволі чітко викладається позиція. Я думаю, стрічка буде дуже близькою жінкам, оскільки багато хто з них може уявити ситуацію, подібну до сюжету фільму, і поставити себе на місце моєї героїні", - сказала артистка під час представлення фільму.

У суботу ввечері відбудеться церемонія закриття кінофестивалю. Під час церемонії їй вручать почесну нагороду ОМКФ – "Золотий Дюк" за внесок у розвиток кіномистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ОМКФ назвали кращі українські фільми

Катрін Деньов зіграла у понад 100 фільмах. Трампліном у великому кіно стала її роль Женев'єви в знаменитому мюзиклі "Шербурзькі парасольки". Актриса двічі удостоєна премії "Сезар" за найкращу жіночу роль – у фільмах "Останнє метро" (1981) і "Індокитай" (1993).

Зараз ви читаєте новину «В Україну приїхала зірка французького кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі