середа, 24 червня 2015 12:05

В Україні відзначать ювілей прем'єри стрічки "Тіні забутих предків"

В Україні відзначать ювілей прем'єри стрічки "Тіні забутих предків"

Віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко ініціював відзначення 50-річчя прем'єри фільму "Тіні забутих предків" у вересні цього року. Про це повідомили у прес-службі Мінкультури.

Ініціатива стала темою зустрічі віце-прем'єра з головою Державного агентства з питань кіно Пилипом Іллєнком, головою Національної спілки кінематографістів Сергієм Тримбачем, генеральним директором Національного центру Олександра Довженка Іваном Козленком та керівником відділу кіноредакції телеканалу "1+1" Андрієм Алферовим. У зустрічі також взяла участь народна артистка Україна Лариса Кадочникова, яка зіграла у фільмі головну жіночу роль.

Зокрема, на відзначення видатної події в історії українського кіно у кінотеатрі "Україна" та на площах великих міст буде продемонстровано відреставровану версію "Тіней забутих предків". Також відбудеться виставка у Національному художньому музеї.

 
Зараз ви читаєте новину «В Україні відзначать ювілей прем'єри стрічки "Тіні забутих предків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі