пʼятниця, 25 травня 2007 08:13

В Лос-Анджелесі святкують ювілей "Зоряних воєн" (ФОТО)

В Лос-Анджелесі починаються офіційні святкування 30-летия з дня виходу на екрани четвертого епізоду "Зоряних воєн", що отримав пізніше назву "Нова надія". Нагадаємо, що спочатку Джордж Лукас зняв епізоди IV, V і VI, а потім вже I, II, III.

Основні заходи проходитимуть в лос-анджелесськом палаці конвенцій і включатимуть покази всіх шести епізодів саги, прес-конференції з творцями й акторами, задіяними у фільмах, виставки костюмів і демонстрації рекламних роликів, створених компанією Lucasfilm.

Окрім цього буде вперше представлена відеогра "The Force Unleashed", створена на основі та з використанням образів "Зоряних воєн". Випуск гри в продаж очікується на початку 2008 року. Організатори святкування чекають присутності не менше 20 тисяч поклонників серіалу.

Нагадаємо, що фільм "Зоряні війни", що вийшов 25 травня 1977 року, зібрав в світовому прокаті більше 770 мільйонів доларів і дав старт створенню цілої індустрії, обслуговуючої картини цього жанру (передає Lenta.ru).

Зараз ви читаєте новину «В Лос-Анджелесі святкують ювілей "Зоряних воєн" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі