понеділок, 01 вересня 2014 17:57

У Кривому Розі родинам бійців АТО нададуть пільги

У Кривому Розі родинам бійців АТО нададуть пільги
bnbnews.com.ua

 З вересня родинам учасників АТО з Кривого Рогу нададуть пільги. Зокрема вони не сплачуватимуть квартплату, також діти військових будуть безкоштовно харчуватися у школах та дошкільних навчальних закладах. Відповідне рішення ухвалили депутати Криворізької міської ради.

 "Усвідомлюємо, наскільки складно родинам, чоловіки яких зараз боронять нашу землю на Сході України. Щоб хоч якось допомогти їм, вирішили запровадити спеціальні пільги. Розробили відповідну програму й подали на розгляд сесії міської ради, - розповіла начальник управління праці та соціального захисту населення Кривого Рогу Інеса Благун. - Депутати одноголосно підтримали дану ініціативу. Відтак, родинам криворізьких військових та добровольців, які нині перебувають у зоні АТО, нададуть суттєві пільги. З-поміж іншого їх позбавлять обов'язку щомісяця сплачувати квартплату, забезпечать для дітей бійців безкоштовне харчування у школах та дошкільних закладах".

 Кошти для забезпечення пільг будуть спрямовуватися з міського бюджету Кривого Рогу.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі родинам бійців АТО нададуть пільги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі