понеділок, 25 жовтня 2010 13:28

Ющенко вийшов із підпілля заради "Молодості" (ФОТО)
32

23 жовтня у Національній опері відкрився 40-ий кінофестиваль "Молодість". На відкриття приїхали французькі актори Софі Марсо, Крістофен Ламберт, Фані Ардан, російський актор та режисер Володимир Меньшов та екс-президент Віктор Ющенко з дружиною Катериною. Церемонію відкриття вів Жерар Депардьє та Рената Літвінова.

"Цього року на проведення фестивалю Міністерство культури виділило нам півтора мільйона гривень, а мерія допомогла з рекламою. За тиждень покажемо 350 фільмів у 25 номінаціях", - розповів директор фестивалю Андрій Халпахчі.

Володимир Меньшов приїхав на відкриття на сріблястому мерседесі. Він кульгав на праву ногу, сходами піднімався повільно.

Жерар Депардьє помітно погладшав. Він весь час спирався на паличку.

"В середині липня потрапив в аварію, коли їхав на мотоциклі. Через травму не міг приїхати на Одеський кінофестиваль. Як тільки став на ноги, одразу прилетів до Києва, щоб реабілітуватися перед українськими глядачами. Поки лікувався, трохи погладшав. Та на дієту сідати не збираюся - їм все, що заманеться", - розповів актор.

Екс-президент Віктор Ющенко приїхав на фестиваль разом з дружиною Катериною.

"Молодість" - найсерйозніша заявка нашої присутності у просторі. Це – єдина площадка для українського кінематографа та актора. Лише тут вони можуть продемонструвати свої здібності і отримати їх оцінку. Недавно переглянув фільм "Наталі" Анна Фонтена. Дивився вже два рази. Але ще раз з радість переглянув би", - сказав Віктор Ющенко.

Екс-президент давно не виходив на люди. За його словами, він відпочивав у Сирії.

Фестиваль відкрила стрічка французького режисера Алена Монне "Картагена". Головні ролі виконали Софі Марсо та Крісофен Ламберт. Закриватиме фестиваль фільм Вуді Алена "Ти зустрінеш високого незнайомця". Його покажуть 31 жовтня у кінотеатрі "Київ". Тоді ж назвуть переможців фестивалю. Володар гран-прі отримає $10 тис.

Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вийшов із підпілля заради "Молодості" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі