вівторок, 04 грудня 2018 15:37

Українську комедію "Скажене весілля" покажуть в Австралії

Українську комедію "Скажене весілля" покажуть в Австралії
Комедію покажуть в австралійських Мельбурні та Брісбені Фото: okino.ua

Українську комедію "Скажене весілля" покажуть в Австралії. З 7 до 16 грудня комерційні покази стрічки пройдуть у місті Мельборн в кінотеатрі "Українського культурного центру". Австралійські глядачі побачать комедію українською з англійськими субтитрами.

"Українська громада штату Вікторія дуже рада представляти та промотувати українську кіноіндустрію в Австралії. Українці та австралійці з нетерпінням очікують на прем'єру. Це справжня народна комедія, і ми щасливі бути частиною цього проекту", — зазначила Ліана Сліпецька, заступник голови Української громади штату Вікторія, що виступила організатором показів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комедія "Скажене весілля" встановила унікальний рекорд

Крім того, 9 грудня о 14:00 відбудеться комерційний показ "Скаженого весілля" в кінотеатрі "Українського культурного центру" в столиці австралійського штату Квінсленд — місті Брисбен.

Нагадаємо, комедія "Скажене весілля" виробництва "Прототип продакшн" та FILM.UA Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно вийшла в широкий український прокат 4 жовтня. На третьому тижні стрічка встановила рекорд касових зборів серед усіх вітчизняних фільмів, а згодом — рекорд із кількості глядачів українських фільмів національного виробництва.

На даний момент бокс-офіс стрічки складає понад 54,6 мільйони гривень, в кінотеатрах її переглянули 653 575 глядача. Прокат ще триває.

Зараз ви читаєте новину «Українську комедію "Скажене весілля" покажуть в Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі