пʼятниця, 21 червня 2019 20:49

Український театр тіней дебютував на американському шоу талантів

Український театр тіней дебютував на американському шоу талантів
Телеканал NBC показав виступ українського театру тіней в анонсі шоу "Америка має талант".

Телеканал NBC оприлюднив анонс нового епізоду популярного шоу "Америка має талант", в якому був повністю показаний номер чернігівського театру тіней VERBA.

VERBA став першим театром тіней з України, який взяв участь в шоу такого масштабу. Як зазначається, з-поміж 40 тис. поданих заявок для зйомок були відібрані тільки 225 учасників.

Артисти театру VERBA вже більше 8 років виступають на великих сценах і телепроектах. Проте участь в американському шоу змусила хвилюватися навіть їх, адже 3 хвилини виступу вирішували всю подальшу долю колективу на проекті.

В першому номері артисти вирішили розкрити тему близьку кожному українцю і поділитися нею з усім світом. У ній є любов, розставання, втрата і надія. VERBA SHADOW вдалося створити прекрасну історію, але щоб запам'ятатися глядачам і журі мало показати просто театр тіней. Вони презентували світу новинку - театр тіней 3D. Завдяки цій техніці, звичний "плаский" театр перетворюється в незвичайне шоу, де артисти виступають не тільки за екраном у вигляді тіней, а й перед самою аудиторією, що більше втягує всіх глядачів в шоу. До того ж до театру тіней і живого виступу головних героїв, були додані візуальні спецефекти, які підкреслюють настрій і атмосферу, що відбувається. Це було саме те, чого чекали журі: свіжий погляд на вже добре відомий жанр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класику німого кіно покажуть на великому екрані

Саме шоу проходило в театрі Pasadena Civic Auditorium невеликого міста Пасадена, у передмісті Лос-Анджелеса. У цьому театрі проходило безліч концертів і заходів найвищого класу. Зал місткістю майже 3 тис. чоловік є місцем проведення церемонії Еммі, найбільших бродвейських мюзиклів і концертів найбільших зірок.

15, 16 та 23 червня у Львові пройде щорічний міжнародний Фестиваль Давньої Музики. Особливістю фестивалю є поєднання в програмах композицій давніх епох та сучасності.

Зараз ви читаєте новину «Український театр тіней дебютував на американському шоу талантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі