пʼятниця, 02 листопада 2018 21:45

Український роман потрапив у десятку найкращих, за версією Amazon

Український роман потрапив у десятку найкращих, за версією Amazon
Роман "Віта Ностра" потрапив у ТОП-10 платформи Amazon Фото: amazon.com

Редактори платформи Amazon склали свій рейтинг ТОП-10 нових книг, які обов'язково потрібно прочитати в останній місяць осені. До переліку потрапив твір українців - подружжя Марини та Сергія Дяченків - "Віта Ностра".

"Молода дівчина потрапляє під вплив таємничого наставника з сумнівними намірами в цьому фантастичному і навіть трохи лякаючому творі", - так пояснили свой вибір укладачі рейтингу, в який також увійшли книги Стівена Кінга, Ліан Моріарті і Кевіна Маккартні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гоголя могли завербувати російські спецслужби

За сюжетом "Віта Ностра" героїню Сашу щось незрозуміле змушує чітко виконувати певні дії. Відмовитись неможливо. За невиконання завдання вона може отримати покарання. Після закінчення 10 класу Саша змушена опинитись у університеті. На зимовій сесії третього курсу студентів очікує перший серйозний "перехідний" екзамен. Але куди зникають ті, хто здав цей екзамен — невідомо. І чим більших успіхів досягає студент, тим більше незрозумілих та лякаючи речей з ним відбувається.

Книгу видали у 2007 році. Роман увійшов у список найкращих фантастичних книжок за версією журналу "Афіша".

Історичний роман "Королі Молдаванки" письменниці Ірини Лобусової вийшов у харківському видавництві "Фоліо".

Зараз ви читаєте новину «Український роман потрапив у десятку найкращих, за версією Amazon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі