понеділок, 22 лютого 2021 13:37

"Український Моргенштерн" видав "Найкращий альбом року"

Автор: надав Олександр Фразе-Фразенко
  "Найкращий альбом року" налічує 16 треків, чотири з яких - англійською
"Найкращий альбом року" налічує 16 треків, чотири з яких - англійською

Репер, кінорежисер та письменник Frazé-Frazénko видав новий альбом зі сміливою назвою "Найкращий альбом року".

Своїми попередніми роботами він завоював респекти від Аліни Паш та Ярмака, а Vova Zi Lvova взагалі недавно назвав його "улюбленим українським реп-артистом". Загалом, за останній рік Frazé-Frazénko видав 4 лонгплеї та 7 кліпів. Преса неодноразово називала "Корицю", "Смокчи" та "Твій телевізор палає" хітами, а самого виконавця - "українським Моргенштерном", легендарним та культовим.

"Найкращий альбом року" налічує 16 треків, 4 з яких - англійською. Список фітів інтригує: Vova Zi Lvova, Olena Yankovska, фіналістка шоу "Голос країни" Уляна Горбачевська, зірка Віденської Опери Наталія Степаняк, репер з Атланти Kai-Ju, а також Vikki Flowz, Lex Pun Intended, Shahid та Minigun. 1-м кліпом альбому стала "Свята ніч". 2-й кліп на пісню Be Like Dancin побачить світ найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колядку "Свята ніч" заспівали у стилі хіп-хоп

Славу Олександру принесли його фільми, зокрема цикл документальних стрічок "Поети". Також він є автором десяти книжок поезії та прози. Найсвіжіша побачить світ цього літа англійською в Нью-Йорку. Реп для нього - це спосіб донести глибокі сенси любові, самодостатності й незалежності до широкого кола слухачів, зокрема до молодшої публіки. Такими треками як "Смокчи" він створює для молоді альтернативу російському репу. Через епатаж говорить про рівноправ'я в сексі, виступає проти об'єктивізації жінки, що нерідко відзначають у пресі.

Зараз ви читаєте новину «"Український Моргенштерн" видав "Найкращий альбом року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі