середа, 19 квітня 2017 14:25

Український художник створює картини у незвичній техніці
9

Фото: Олег БОЖКО

У центрі української культури та Мистецтва, що на столичному Подолі, можна ознайомитися із творчими роботами художника та режисера Олега Креця.

Це унікальне авторське поєднання традиційного розпису і сучасного бачення, це традиції які розвиваються і створюються у ногу з часом. Це також і елементи петриківського та інші художні техніки й прийоми.

Автор: Олег БОЖКО
 

Маючи диплом художника-кераміста, Олег Крець унікально поєднує різні техніки та втілює в них авторське бачення життя, філософії та краси української культури.

Використання декоративного надглазурного розпису на керамічній основі, з вкрапленням петриківки та напівтіньового мазка, з додаванням декоративних елементів, дозволяє Олегу створювати не просто красиві зображення, але передавати емоції та подавати притаманні Україні речі в новому форматі.

Автор: Олег БОЖКО
 

Його роботи вражають своєю красою та енергетикою, вміють налаштовувати на позитив, дарувати радість та гармонію. Кожна робота несе в собі важливу життєву ідею, людські цінності та добро, містить цілий світ зі своїми глибинами, філософією та почуттями.

Зараз ви читаєте новину «Український художник створює картини у незвичній техніці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі