середа, 11 липня 2018 21:45

Український гурт зняв видовищний кліп у каньйоні на Кіпрі

Український гурт зняв видовищний кліп у каньйоні на Кіпрі
"Фолькнери" випустили кліп, який зняли на Кіпрі. Фото: youtube.com

Український етно-гурт "Фолькнери" представив кліп на пісню "Сальвія".

Його зйомки проводили на Кіпрі з учасниками колективу - подружжям Яриною Квіткою та Володимиром Муляром.

Зйомки тривали п'ять днів. За цей час команда об'їздила весь Кіпр: від Айя-Напи до Пафосу. Перший кадр знімали у каньйоні поблизу міста Лімасол.

"Це історія чоловіка та жінки, які в один момент зустрічають один одного і разом проходять свій шлях. Між ними виникає енергія, яка перетворюється на творчість, заповнює собою природу і весь світ", - розповідає режисер Марина Гришай.

Пісню "Сальвія" учасники гурту знайшли в експедиції в 2011 році на Хмельниччині. Кілька років працювали над її аранжуванням. Випустили пісню в травні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україномовна пісня вперше очолила чарт YouTube

"Фолькнери" мають власний культурно-мандрівницький проект "Двоколісні хроніки". Під час тривалих подорожей на велосипедах вони збирають музичний фольклор, відкривають світові Україну і показують українцям світ. У рамках проекту музиканти проїхали 23 країни та понад 35 тис км. Найближчим часом відвідають Угорщину, Балкани та Грецію.

Зараз ви читаєте новину «Український гурт зняв видовищний кліп у каньйоні на Кіпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі