вівторок, 11 червня 2013 14:52

Українські туристи не бояться заворушень у Туреччині і їдуть відпочивати

Українські туристи не бояться заворушень у Туреччині і їдуть відпочивати
Фото: bbc.co.uk

Кількість українських туристів, які відмовилися летіти на відпочинок до Туреччини через масові заворушення, складає 10%, а відмови — не масові. Про це заявив Аркадій Маслов, комерційний директор компанії "Tez tour- Україна".

"Реальних відмов у Тез-туру майже немає. Ми просто переносимо поїздку у часі . Наприклад, через місяць. Туристи готові летіти в Туреччину. Досі не скоротили жодного рейсу і не плануємо цього робити", - заявив Маслов.

Директор компанії "Поїхали з нами" Олег Кулик додав, що окрім переносу в часі, туристам пропонують користуватися іншими напрямками у цій ціновій категорії — Єгиптом, Грецією та ОАЕ. За його словами, щодня від їхньої компанії в Туреччину вилітає більше 100 туристів.

"З часів безладів у Туреччині, пам'ятаю лише один випадок, коли туристи не полетіли, не заявивши про це агенству. Але наступного дня , підрахувавши свої збитки і невикористані можливості, вони опам'яталися, самостійно купили квиток на рейс та вилетіли. Окрім цього, попросили тур-оператора за його рахунок продовжити на день термін перебування в готелі, і тур-оператор погодився", — сказав Кулик.

Він зауважив, що багато є тих, хто дзвонить і питає, чи безпечно відпочивати в Туреччині. У такому випадку їх з'єднують із тими, хто відпочиває там, і вони отримують інформацію з перших вуст.

"Розтрати є. Вони опосередковано стосуються авіаперевізників, які не добирають пасажирів і знімають частину чартерних програм", - додав також Маслов.

Зараз ви читаєте новину «Українські туристи не бояться заворушень у Туреччині і їдуть відпочивати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі