вівторок, 03 листопада 2015 13:02

У США заборонили проносити в кінозали маски штурмовиків та світлові мечі

У США заборонили проносити в кінозали маски штурмовиків та світлові мечі

Американські мережі кінотеатрів AMC та Cinemark заборонили глядачам бути на прем'єру фільму "Зоряні війни: Пробудження сили" в масках штурмовиків і Дарта Вейдера, повідомляє Entertainment Weekley. Cinemark також заборонив проносити до зали яке б то не було бутафорська зброя, а AMC допустив світлові мечі джедаїв, але у вимкненому стані.

"АМС не дозволяє проносити зброю або предмети, які можуть викликати дискомфорт у інших глядачів або відвернути їх від перегляду кіно. Ми вітаємо різні костюми, але не маски. Коротше кажучи, приносьте свій світловий меч, тільки вимкніть його перед сеансом, а бластер і маску Дарта Вейдера залиште вдома", - йдеться в офіційному зверненні мережі АМС.

За словами представників кінотеатральних мереж, ці вимоги продиктовані міркуваннями громадського порядку і безпеки.

AMC і Cinemark - друга і третя за величиною мережі кінотеатрів США відповідно.

"Зоряні війни" - фантастична кіноепопея режисера Джорджа Лукаса. Складається з оригінальної трилогії (1977-1983) і трилогії-пріквела (1999-2005). Сьомий фільм - "Пробудження сили" - початок нової трилогії-сиквела, яка буде продовжена в 2017 і 2020 роках. Прем'єра в США намічена на 14 грудня.

23 липня 2015 року в кінотеатрі міста Лафайєт, штат Луїзіана, злочинець застрелив двох людей на показі фільму "Дівчина без комплексів", після чого застрелився сам.

20 липня 2012 року в кінотеатрі міста Аврора, штат Колорадо, злочинець відкрив стрілянину під час показу фільму "Темний лицар: Відродження легенди". 12 людей загинуло, 70 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «У США заборонили проносити в кінозали маски штурмовиків та світлові мечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі