понеділок, 14 квітня 2014 20:12

У серпні вийде українська кримінальна комедія "Дорога на Захід"
4

Стрічка Дмитра Захаревича "Дорога на Захід" на заключній стадії роботи. Про це Gazeta.ua повідомив режисер фільму.
"На сьогодні вже йде до завершення монтаж відео. На черзі монтаж і зведення звуку, - пояснює автор.

 "Дорога на захід" - це кримінальна комедія про чотирьох підлітків, які вирішили займатися рекетом на дорогах. Дії відбуваються у 1990-х на Західній Україні. Більшість акторів — студенти театральних вузів або ж аматори. Також у стрічці виконав роль Леонід Марченко, який знімався у картинах Леоніда Бикова "У бій ідуть одні старі" та "Ати-бати йшли солдати". Робота над фільмом триває з 2010 року.

"Доля фільму така, що із повнометражного він стане середньометражним. Це 52 і більше хвилин, а буде тільки близько 40-ка. Так вийшло сумарно, бо довелось викидати занадто затягнуті сцени. Зараз вони виглядають зайвими," - розповідає Дмитро Захаревич.

Це його перша велика робота. Раніше Захаревич відзняв кілька документальних та художніх короткометражних фільмів.
"За період, коли почав знімати стрічку та зараз, коли завершую монтаж, в мене суттєво змінилось бачення всього, що стосується створення фільму в тому числі і монтажу. Відповідно до цього я суттєво покроїв історію. Краще менше та ліпше, - вважає Дмитро Захаревич. - Це великий досвід, бо вигадав собі зручну систему монтажу великих об'ємів відео. Середньо чи повнометражна робота це зовсім інше, ніж короткометражка по кількості дублів і матеріалу, з якого вибираєш. По-друге, відчуття ритму, відчуття історії зовсім інше у великих і малих робіт за хронометражем."

Прем'єра стрічка запланована на 28 серпня. Потім режисер планує показувати її на фестивалях, по телебаченню та продавати в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «У серпні вийде українська кримінальна комедія "Дорога на Захід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі