пʼятниця, 15 березня 2019 21:45

У прокат вийшла мелодрама про любовний трикутник

Автор: planetakino.ua
  Центральну жіночу роль у мелодрамі "Чесний чоловік" грає французька акторка й модель Летиція Каста - дружина режисера Луї Гарреля
Центральну жіночу роль у мелодрамі "Чесний чоловік" грає французька акторка й модель Летиція Каста - дружина режисера Луї Гарреля

14 березня в український прокат вийшов французький романтичний фільм "Чесний чоловік". Мелодраму про любовний трикутник зняв режисер Луї Гаррель. Він також зіграв у стрічці головну роль.

Париж. Дев'ять років тому Маріанна пішла від Абеля до Поля - його найкращого друга і батька своєї майбутньої дитини. Коли Поль помер, вона повернулася до колишнього коханого, який прийняв її разом із маленьким сином. Але щасливому возз'єднанню заважає юна сестра Поля на ім'я Єва, закохана в Абеля. Тим часом сам Абель хоче з'ясувати, що ж сталося з його покійним товаришем, за сюжетом.

"Події подаються нам з поглядів трьох персонажів, - пише головна редакторка ресурсу Vertigo Аня Дацюк. - Імовірно, щоб глядач не дуже ламав голову над мотивацією героїв, закадровий голос оповідача-Абеля змінюється на голос Маріанни, а пізніше - Єви. Незабаром усі вони перемішуються, створюючи мереживну какофонію стосунків і пристрастей, у яких опинився бідолаха Абель.

Іще одна характерна особливість фільму - він позбавлений будь-яких прелюдій і відступів - буквально кожна сцена рухає сюжет, один діалог змінюється на наступний. Узявши за основу таку художню ефективність, хронометраж усох до години і п'ятнадцяти хвилин - майже неймовірна цифра для сучасного кіно.

Картина створює враження сирої сценарної вправи. Їй відчайдушно бракує режисерського голосу й інтонації, як головному герою сили волі".

Окрім Луї Гарреля, у фільмі зіграли його дружина, акторка й модель Летиція Каста, а також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп. За цю роль її номінували на національну французьку кінопремію "Сезар" у категорії "найперспективніша акторка".

"Чесний чоловік" є другою повнометражною режисерською роботою актора Гарреля. Грав у фільмах "Мрійники", "Постійні коханці", "Святий Лоран. Страсті великого кутюр'є", "Молодий Годар".

Світова прем'єра картини відбулася у вересні минулого року на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. В Україні стрічку вперше показали 31 січня цього року в межах 14-го фестивалю "Вечори французького кіно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про нову екранізацію п'єси "За двома зайцями"

7 березня в український прокат вийшов американський фантастичний фільм "Капітан Марвел" про супергероїню Керол Денверс. Блокбастер входить до франшизи Кіновсесвіт Marvel. Центральну роль грає володарка премії "Оскар" Брі Ларсон.

Зараз ви читаєте новину «У прокат вийшла мелодрама про любовний трикутник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі