вівторок, 11 грудня 2018 21:45

У прокат виходить еротичний трилер "Пірсинг"

У прокат виходить еротичний трилер "Пірсинг"
Фільм "Пірсинг" виходить в український прокат. Фото: прес-служба ОМКФ

13 грудня в українському прокаті стартує показ еротичного трилера "Пірсинг" режисера Ніколаса Песке.

Стрічку зняли за однойменним скандальним романом японського письменника Рю Муракамі.

Головні ролі виконали Міа Васиковська, Крістофер Еббот і Лая Коста.

За сюжетом, Рід має дружину, маленьку дитину і пристойну роботу. Але вже багато років його переслідує маніакальне бажання вбити когось ножем для колки льоду. Розуміючи, що боротися з одержимістю все важче, він вирішує вбити повію. Рід розробляє детальний план холоднокровного злочину. Він передбачив все, крім того, що на його виклик приїде Джекі - повія, яка працює в стилі садо-мазо, схильна до суїциду, підвладна частим і раптовим змінам настрою, романтична і пришелепкувата любителька наносити собі і оточуючим колоті і різані рани.

Роман Муракамі опублікували в Японії у 1994 році. В сценарії фільму режисер Песке багато в чому зберіг зміст книги.

"Я - ненаситний кіноман, а це приголомшлива книга, із захоплюючою грою в кота-мишки. "Пірсинг" - моя ода італійським джалло 1970-х - Маріо Бава, Даріо Ардженто, Лючіо Фульчі", - каже режисер.

Прем'єра трилера відбудеться 12 грудня в межах Зимового Кіноринку ОМКФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращі серіали року

З'явився новий трейлер детективного міні-серіалу "Вбивства за алфавітом" із Джоном Малковичем і Рупертом Грінтом у головних ролях.

Нову напружену адаптацію пригод відомого детектива Еркюля Пуаро приготував канал BBC. У 3 серіях міні-серіалу він зіткнеться із серійним вбивцею, відомим як АБВ. І полювання на нього поставить під удар все, що важливо для Пуаро: авторитет, чесність і саму його особистість.Прем'єра міні-серіалу "Вбивства за алфавітом" відбудеться 25 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У прокат виходить еротичний трилер "Пірсинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі