четвер, 19 квітня 2007 14:00

У Москві Памела Андерсон спростувала чутки про свої груди (ФОТО)

У російську столицю у вівторок прилетіла американська модель і актриса Памела Андерсон. Секс-бомба прибула до Москви, щоб разом з Іваном Ургантом провести церемонію вручення кінопремій MTV. Крім того, Андерсон як почесна гостя буде присутній на відкритті столичного ресторану.

Не дивлячись на повідомлення про те, що білява красуня приїде разом з Чи першим чоловіком Томмі, з яким вона нібито відновила відносини, Памелу супроводжував її новий бойфренд, бізнесмен Тагги. Як пише "Твій день", новий коханий з"явився у Памели буквально за місяць до візиту в російську столицю. По стилю одягу і манері поведінки новий друг Андерсон дуже схожий Чи на Томмі.
У перший московський вечір Андерсон не покидала стін готелю, займаючись в тренажерному залі і плаваючи в басейні. Рано вранці вона відправилася на екскурсію по Москві. Після прогулянки за Червоною площею актриса відвідала один з підмосковних дитячих будинків, де особисто поспілкувалася з сиротами і пожертвувала їм крупну суму грошей.

У інтерв"ю КП сексапільна блондинка несподівано призналася, що ніколи не вважала себе красунею. За її словами, вона завжди вважала себе "нормальною дівою, у якої все на місці. Або скажімо так: скромною канадською дівчиною, що приїхала до Лос-Анджелеса, знебарвила волосся і що вирішила, що прийшло час пустувати. Що виросло, то виросло!".

Секс-бомба категорично відкинула чутки, що вона вийняла свої імплантати. "Не-е-ет! – обурилася Памела. - Це було, але дуже давно. Більше я до своїх грудей не торкалася. Але, може, одного разу піду в туалет і змию її в унітаз!".

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «У Москві Памела Андерсон спростувала чутки про свої груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі