понеділок, 28 травня 2007 12:38

У Могилевську влучили двома яйцями

У Могилевську влучили двома яйцями

Активісти тернопільської націоналістичної організації "Тризуб", як і обіцяли обкидали співачку Наталію Могилевську яйцями у палаці культури "Березіль". Концерт проходив у сублоту, 26 травня. Посилена охорона та ретельний фейс-контроль, через який затягнувся початок дійства, яєць на вході у глядачів не знайшли.

Однак після перших па на сцені із Владом Ямою та перших слів хіта "Этот танець" продукти полетіли в артистку. Могилевська витримала "обстріл" та доспівала пісню, зірвавши оплески. Тим часом охорона вивела з партеру трьох хлопців, як виявилося пізніше, членів націоналістичної організації "Тризуб".

У фойє їх кинули на підлогу обличчям донизу та обшукали. Юнаки були пристойно одягнені. Квитки купили найдорожчі – по 170 грн. Затриманих доправили у міськвідділ міліції, склали на них протокол. Через кілька годин відпустили.

Після концерту Наталя Могилевська спокійно зауважила, що націоналістично налаштованій молоді час звикнути до двомовності вітчизняного шоу-бізнесу.

- Через кількох ідіотів ваш глядач не бачить гарних концертів. Я знаю, вони є посміховиськом для самих тернополян. Мені ваш земляк ді-джей Сірий розповідав, що з них тут насміхаються. Та через них дехто з моїх колег відмовляються їхати до вашого міста, - сказала співачка.

На затриманих "тризубівців", як повідомив 44-річний співробітник центру громадських зв"язків обласної міліції Петро Колісник, чекає стандартна процедура – розслідування інциденту, суд і по 51 гривень штрафу.


Людмила ГУСТЕНКО

Зараз ви читаєте новину «У Могилевську влучили двома яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі