понеділок, 24 вересня 2012 00:40

У Львові відбулися кіно проби для аматорів
6

Фото: Фото: Євген Борісов

Днями у львівському ресторані Грушевський Сinema jazz відбулися кінопроби для любителів. Понад півтори сотні людей зібралося об 11:50 біля входу в заклад для того, щоб випробувати себе.

- Не знаю, що це має бути, - говорить 41-річний Ігор Ситник, зростом під 190 сантиметрів одягнений у коричневу куртку. – Вчора побачив оголошення про проби, то рішив прийти. Нічого не готовив, бо по вказаному на афіші номері ніхто не казав, що то має бути. Я вже раньше знімався. Вперше у фільмі "Операція китайська шкатулка". Тоді знайомий розповів, шо можна за 60 гривень за день знятися у масовці. То я й сюди прийшов заробити легких грошей, і ше й інтєрєрсно як то воно.

Надворі крапає середній дощ, усі з парасольками чекають поки почнуть запускати в зал. Метрів за 15 від основної маси людей стоять четверо дівчат.

- Дєвкі, главна роль полюбе моя буде, - говорить блондинка у короткій чорній спідниці, на високих каблуках і з цигаркою в роті. – Я спецом ліфчик пуш-ап наділа, декольте у кофточці велике. Посвічу сіська перед комісією і полюбому візьмуть.

- Та ти шо, як проститутка говориш, - відповідає їй чорноволоса у синіх джинсах та шкіряній куртці. – За не понятно шо так готуватися. На фіга ти тоді йшла на юридичний, шоб потом у кіно рватися. Треба було йти в театральний.

- Та її папа засунув на факультет, потом до себе на фірму забере, - сміється ще одна брюнетка із червоними нігтями.

О 12 усіх запускають, роздають анкети й просять пройти в підвальний поверх. Нагорі лишаються лише 5 людей.

4 членів журі, серед яких арт-директор ресторану Олександр Андросюк та головний режисер театру сатири "Під мостом" Валерій Москаленко та 2 фотографи запрошують людей до столу.

- Що будете показувати? Нам треба щось смішне та веселе для гумористичного шоу, або реклами, - говорять коротко стриженій брюнетці років сорока. – Можете зараз нам показати щось веселе?

Жінка розповідає, що не підготувалася, але пробує розповісти поему. За 10 секунд її зупиняють. Запрошують наступного.

- Ми будемо знімати дуже веселе, позитивне смішне кіно на базі ресторану, - розповідає піар-менеджер закладу Анастасія Зайцева, 25 років. – Щоб усе було цікавіше й живіше вирішили запросити до зйомки аматорів, а не професійних  акторів.

- Я знявся в 19 фільмах, - говорить Рибій Павло, 51-рік. – Мені подобається зніматися, але в другорядних ролях, типу партизан сидить біля воза, чи партизани співають біля костра. То легко й гроші хороші. Вперше я знімався у фільмі "Переправа" 1987 року випуску.

Павло підходить до журі, розповідає їм про свої ролі. Його не просять нічого показувати, одразу говорять одягнути діловий костюм, окуляри й прийти 24 числа на 13 годину на другий тур проб.

Із понад півтори сотні бажаючих знятися близько половини запрошують прийти на другий тур з костюмами та платтями.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відбулися кіно проби для аматорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі