субота, 09 липня 2016 13:13

У Львові розповіли, чим здивують гостей Євробачення

У Львові розповіли, чим здивують гостей Євробачення

Львів учора офіційно подав заявку до НТКУ на проведення Євробачення-2017 учора. Місцеві чиновники вже пропонують дві локації для проведення пісенного конкурсу.

Перша – це "Арена Львів". Та тому майданчику треба тільки переробити накриття, як це колись зробили у Копенгагені. Друге місце – недобудований комплекс, який передбачали для проведення Євробаскету, пише zaxid.net.

Львів може запропонувати велику екскурсійну програму й атракції. Саме в цей час відбувається День міста. Також Львів має достатню кількість готелів і хостелів.

Якщо Львів отримає право провести конкурс, то це означатиме промоцію серед європейських туристів.

Гроші на проведення самого пісенного конкурсу мали б дати організатори, повідомили в мерії Львова.

"Бюджет наповнюється за рахунок внесків країн, прав трансляції і рекламних контрактів. Самим бюджетом оперує НТКУ і Європейська мовна спілка. Питання бюджету будуть обговорювати на наступних стадіях. Зараз подали лише свою візію" – пояснив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Раніше переможниця Євробачення-2016 кримськотатарського походження Джамала відразу після завершення голосування пропонувала провести конкурс у Львові, Києві чи Одесі. Де буде можливість.

Студент-третьокурсник Львівської національної академії мистецтв Ігор Лісний з селища Петриківка пропонує створити логотип пісенного конкурсу Євробачення у стилі петриківського розпису. Його пропозицію підтримали. Голова Дніпровської облдержадміністрації Валентин Резніченко пообіцяв просувати ідею молодого майстра на найвищому державному рівні.

Читайте також: Іво Бобул хоче на Євробачення

Нагадаємо, організатори Євробачення остаточно вирішать 1 серпня, яке місто прийматиме Євробачення-2017. За це право змагаються 6 міст - Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків і Херсон.

Зараз ви читаєте новину «У Львові розповіли, чим здивують гостей Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі