вівторок, 12 травня 2015 16:02

У Лондоні нагородили переможців британської премії BAFTA

У Лондоні нагородили переможців британської премії BAFTA
Фото: AP

Актор Бенедикт Камбербетч не отримав престижну британську премію BAFTA в галузі телебачення, однак, серіал "Шерлок" з його участю удостоївся призу глядацьких симпатій. Про це повідомляє РИА "Новости".

Сам актор на церемонії, що пройшла в неділю ввечері в Королівському театрі в Ковент-Гардені, не був присутній. За словами його друзів, Камбербетч вирішив залишитися вдома зі своєю дружиною, яка повинна з дня на день народити.

Поки 2015 не дуже вдалий для Камбербетча, який номінувався і на премію "Оскар", і на BAFTA в галузі кінематографії за фільм "Гра в імітацію", але не отримав ні одну з цих премій.

BAFTA за головну чоловічу роль у телевізійному фільмі отримав Джейсон Воткінс за "Втрачену честь" (The Lost Honour of Christopher Jefferies), за жіночу роль - Джорджина Кемпбелл за "Убита бойфрендом" (Murdered By My Boyfriend).

Найкращою "мильною оперою" стала "Вулиця коронації" (Coronation Street), кращим телерепортажем став сюжет Sky News про вірус Ебола. Ні Х'ю Бонневілль, ні Олівія Коулман премій не отримали.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні нагородили переможців британської премії BAFTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі