вівторок, 15 вересня 2020 18:45

У кліпі ТНМК "знявся" Ілон Маск

Автор: Галина Гузьо
  Кліп "Контакт" гурту ТНМК розповідає про перший в історії людства контакт з інопланетною цивілізацією
Кліп "Контакт" гурту ТНМК розповідає про перший в історії людства контакт з інопланетною цивілізацією

ТНМК презентували кліп на трек "Контакт". Це перша пісня з нового альбому, над яким гурт зараз працює.

Музиканти називають цей сингл своєрідним експериментом. Зробили його в кооперації з бітмейкером та аранжувальником Юрієм Медведем, він же Dj Kodzu.

"Контакт" - це покладене на музику гумористичне науково-фантастичне оповідання. За сюжетом, Ілон Маск телефонує Фаготу й каже, що того обрано для першого контакту із позаземною цивілізацією - синіми жінками з планети Венера.

"Коли настав жорстокий карантин, ми вирішили, що розпочнемо знайомити людство з новою фазою ТНМК саме з цього треку. Бо всі хочемо повернути контакт із громадськістю, з друзями й родичами", - каже Олександр "Фоззі" Сидоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТНМК відіграли вертикальний концерт

"Ми любимо експериментувати - зі стилями, різними напрямками в музиці, нашими бажаннями. "Контакт" показує, як далеко можемо зануритися, - говорить Олег "Фагот" Михайлюта. - Було цікаво експериментувати з баченням саунду і відчуттям груву молодого саундпродюсера Юрія Медведя. Можу сказати, що це новий "Танок", якого ви досі не чули.

Також вирішили погратися з візуальним рядом. Запропонували докластися до роботи над кліпом талановитій художниці й режисерці Марії Оз. Давно лайкаю в інстаграмі її роботи, бо мені подобається щось нове й незвичне. Коли ми запропонували їй послухати трек і сказати, чи захоче вона намалювати щось особливе саме під цю пісню, вона відповіла: "Ого! Наскільки потужно!" І я зрозумів, що є контакт: кліп вийде яскравим".

Ідея композиції з'явилася під час гастролей ТНМК у Карпатах.

"Оскільки я боюся літати, то залишився чекати на потяг, - розповідає Фоззі. - У мене був вільний день у горах, і я витратив його на написання радісної пісні про те, як Фагот летить у космос на контакт з інопланетною цивілізацією синіх жінок. Тобто трек, який має ключовий рядок "лечу до тебе", розпочався з аерофобії".

9 поетів та 5 музикантів візьмуть участь в онлайн-події "Ніч поезії та музики non-stop". Відбудеться 19 вересня в рамках 27-го Львівського міжнародного літературного фестивалю "Форум видавців".

Зараз ви читаєте новину «У кліпі ТНМК "знявся" Ілон Маск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі