вівторок, 28 грудня 2010 15:38

У Києві відбудеться презентація культпроекту "Двоколісні хроніки: Мармурове кільце"

30 грудня о 19.00 у київському ресторані "Культ Ра" на Володимирській, 4 відбудеться презентація культурного проекту "Двоколісні хроніки: Мармурове кільце".

Учасники етно-гурту "Фолькнери" Володимир Муляр та Ірина Гаврилець здійснили велосипедну подорож через Румунію, Болгарію і Туреччину. За 75 днів вони проїхали 3300 км.

Мета проекту – репрезентація української народної творчості, зокрема пісенної, за кордоном та збирання зразків народної культури і мистецтва інших країн, а також популяризація велосипедного туризму.

Гурт "Фолькнери" - це креативні молоді люди, що відтворюють українську автентичну пісню у вільній обробці.

Ідея використання традицій для створення нових форм у мистецтві — головна в міжнародному культурному проекті milliart.com. Тому портал підтримав експедиторів в організації подорожі.

А презентація проекту "Фолькнерів" приурочена до закриття благодійної виставки від milliart.com, яка зараз проходить в "Культ Ра".

На презентації проекту буде вперше показано дебютний кліп гурту "Фолькнери" на пісню "Випливало утєня", який було відзнято у червні 2010 року. Кліп створено одним із ідейних натхненників milliart.com та режисером Оксаною Казьміною і оператором Максимом Гуцу.

PR

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться презентація культпроекту "Двоколісні хроніки: Мармурове кільце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі