понеділок, 01 листопада 2010 09:29

У фільмі "Париж, я уб'ю тебе" режисери покажуть "темну" сторону міста

У фільмі "Париж, я уб'ю тебе" режисери покажуть "темну" сторону міста

Компанії Instinctive Film і Reverence випустять фільм жахів "Париж, я уб'ю тебе" (Paris I'll Kill You), повідомляє The Hollywood Reporter.

Картина буде заснована на тій же ідеї, що і "Париж, я люблю тебе". Вона стане набором короткометражок, знятих різними режисерами. Щоправда, у фільмі "Париж, я люблю тебе" столиця Франції була показана як місто романтики, а творці нової стрічки спробують розповісти про її "темну" сторону.

Вже відомо, що до фільму "Париж, я уб'ю тебе" увійдуть короткометражки таких режисерів як Джо Данте ("Піраньї", "Виття", "Гремліни"), Пако Пласа ("Репортаж"), Вінченцо Наталі ("Химера", "Куб") і Рюхей Китамура ("Північний експрес").

Нагадаємо, що фільм "Париж, я люблю тебе" вийшов в прокат в 2006 році. У роботі над ним в ролі режисерів взяли участь Крістофер Дойл, Альфонсо Куарон, Жерар Депардьє, Гас Ван Сент і Том Тиквер. Одну з короткометражок зняв Вінченцо Наталі, також зайнятий в проекті "Париж, я уб'ю тебе". Мова у фільмі Наталі йшла про вампіршу, яка закохалася в туриста.

Успіх фільму призвів до появи нового альманаху, присвяченого Нью-Йорку. Крім того, аналогічна збірка короткометражок під назвою "Москва, я люблю тебе" вийшла в прокат в Росії в 2010 році. Надалі кінематографісти планують зізнатися в коханні Шанхаю і Єрусалиму.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "Париж, я уб'ю тебе" режисери покажуть "темну" сторону міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі