вівторок, 23 жовтня 2012 11:08

У фільмі німфоманка переноситься у просторі завдяки оргазму
8

Фото: Фото: Highlight pictures

У столиці зняли еротичний короткометражний фільм "Німфо". В основі сюжету - історія жінки-німфоманки, яка переноситься у непередбачувані місця завдяки оргазму.

Стрічку знімали більше, ніж у 15 локаціях. У фільмі 5 сцен кохання. Автори "Німфо" планують, що стрічка триватиме 17 хвилин. Головну роль у фільмі зіграла актриса театральної компанії "Бенюк і Хостікоєв" Анна Сирбу. Жінка, каже, що хвилювалася перед еротичними сценами, але роздягалася, бо хотіла передати внутрішню трагедію героїні.

"У всіх ролях я граю любов. Усі жінки по-різному проявляють своє кохання і пристрасть, - вважає Сирбу. - Моїй героїні даний дар від природи. Вона не знає, що з цим робити, тому сприймає його, як прокляття. Поки не зустріла головного героя, який покохав її такою, як є."

Коханого німфоманки зіграв актор Національного театру ім. Івана Франка Дмитро Рибалевський. Операторами у стрічці виступили український фотограф Дмитро Перетрутов і його асистент Олексій Сергійчик.

Режисером фільму став Олег Борщевський. З ідеєю еротичної історії він прийшов до  продюсерської компанії "Highlight Pictures". Він є автором трьох коротких метрів "Рука",  "Остання ніч грудня" і "Навчи мене літати". Дві перших увійшли до альманаху "Закохані у Київ". Також Борщевський знімає кліпи для молодих українських музикантів.

Однією з учасниць знімальної команди є хореограф театру ім. Івана Франка Ольга Семьошкіна. Вона була хореографом на багатьох проектах на українському телебаченні, зокрема "Фабриці зірок", "Танцюють всі" та "Танці з зірками". На проекті "Німфо" вона постановник пластики еротичних сцен.

"Моє завдання не допустити, щоби актори перейшли межу між сексом і його передчуттям, - каже Семмьошкіна. - Все має бути гарно, без вульгарності. Викликаю в акторів відчуття, емоції. Не кажу їм якось не рухатися, а допомагаю згадати певний стан. Він пов'язаний зі свободою. Коли людина світла, не поглинена рутиною — це найцінніше."

Продюсер фільму Микола Базанов каже, що у кожній країні існують свої принципи визначення рівня еротичності стрічки. "В Україні цим займається Комісія з питань захисту моралі, у США Рейтингова агенція, - розповідає чоловік. - Але є загальні ознаки. Фільм визначають порнографічним, якщо у кадрі крупним планом показують статеві органи. "Німфо" не має ніякого відношення до порно. Еротика тут – художній засіб. Це еротична драма, тому так побудований увесь сюжет".

Бюджет короткого метру становить 13 тисяч доларів. Фільм повезуть на міжнародні кінофестивалі. Спершу пропонуватимуть фестивалям класу "А", потім спеціалізованим еротичним. Наступного року автори "Німфо" презентують стрічку в інтернеті. Якщо проект буде успішним, із короткого метру розвинуть повнометражний фільм.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі німфоманка переноситься у просторі завдяки оргазму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі