середа, 02 квітня 2014 12:55

У десятці лідерів кінопрокату - сімейна українська комедія
7

Жага швидкості

Новий дитячий фільм "Трубач" режисера Анатолія Матешко також потрапив до десятки лідерів українського кінопрокату. Стрічка посіла восьме місце і заробила за чотири дні майже 12 тисяч доларів. Це перша українська дитяча музична комедія, яку зняли повністю на державні кошти. Вона розповідає про мрії та перешкоди в житті 13-річного трубача оркестру Колі Соколова. Перед відповідальним конкурсом у нього крадуть його музичний твір.

Очікувано ж лідером українського кінопрокату минулого вікенду стала нова картина Даррена Аронофскі "Ной". Біблійна легенда про Ноя, який збудував ковчег та врятував людство і тварин, заробила в прокаті за перші чотири дні більше 1 мільйона доларів. Головну роль в новому фільмі Аронофскі виконав Рассел Кроу, разом з ним у картині знялися Емма Уотсон, Дженніфер Коннеллі, Ентоні Хопкінс і Рей Вінстон.

На друге місце втрапив минулотижневий лідер - мультфільм "Ріо 2". Це історія ризикованої подорожі Ріо до річки Амазонки. В продовженні першої частини будуть ті ж самі герої — Блу і Перлинка.

Третє місце за касовими сборами посіла "Жага швидкості". Ця екранізація відеогри з серії Need for Speed.

Зараз ви читаєте новину «У десятці лідерів кінопрокату - сімейна українська комедія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі